Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Вместо да пишете в лентата , че не може да се играе и някакви неразбираеми коментари , нека всеки който има някакъв проблем сега да пише тук. Нека да каже точно в какво се състои и да не забравя да спомене и браузъра , с който влиза в сайта ! Няма да изтривам коментари на латиница , но се надявам да пишете смислено и точно по въпроса , а не празни приказки и отвлечени неща , които изобщо не са по темата ! Опишете точно какво ви се случва и при коя игра.
С мозила съм но само влизам в профила си и нито една игра не може да зареди
Браузър - Mozilla Firefox .Мога единствено да вляза в профила си и да прочета или напиша писмо до приятел.Нито приятелите ми ме виждат,че съм на линия,нито мога да играя която и да е игра.
ако може некои да ми каже защо не зареждад игрите ще съм му ного благодарен нямам вируси имам 3 игри 3 браузара - Chrome Opera Mozilla Firefox
Моля ВИ помогнете ми -не мога да играя нито табла нитокарти в джаги.ПО КАКЪВ НАЧИН ДА РЕША -ТОЗИ ПРОБЛЕМ

Не мога да играя нито една игра
:Табла,шах,не се сърди човече,бесеница,и т.н.Браузъра е мозила
Не ми зарежда някакъв файл ми пише под джаги преди да ме пусне в играта !
Игрите не зареждат. Ползвам Google Chrome. Регистрирах се днес, и не съм потвърждавал е-майл, но на стария профил, на който забравих паролата не го бях потвърдил също и не ми правеше проблеми така, че се съмнявам да е от това.
Отново здравейте. Моят коментар не е защо не мога да вляза, изляза, не зарежда, не обиждам, а коректно задавам въпрос. ЗАЩО компютърът на Джаги табла дава на противника ми , колкото и слаб да е той силни двойни зарове в последния момент и той в повечето случаи печели. Не трябва ли да играят със собствени сили, противниците , а компютърът да раздава силни двойни зарове на двамата играчи и то неприоритетно.
А з съм в чужбина и обичам да играя в джаги на карти на табла и други игри От около седмица съм на навигаторОПЕРА Преди това бях на Google Chrome -но вече не отговаря на заявките ми Моля помогнете ми как да играя всички любими игри -карти и табла на djagi.com БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Kleopatra19
Аз не мога да играя Пасианс , Манжонг и ,Бесеница.Игрите. Игрите не се зареждат..
Предварително благодаря!